tisdag 21 augusti 2007

Bild på en bunker


Detta är en bunker. Här tillbringar jag mycket tid. Det är varmt. Det är tråkigt. Men man ökar livsmöjligheterna. Något.

14 kommentarer:

Magnus sa...

Den ser ganska bastant ut, så jag kan tro att den ökar chanserna en hel del!

Nu när du visat bunkern skall jag berätta en helt sjuk grej.

Min grannes väns arbetskamrats bror är Usama Bin Ladin. Det betyder att din internet-bekants grannes väns arbetskamrats bror är Usama Bin Ladin!

Det du! Man vet ju (sedan gammalt) att man i 5-6 led är bekant med i stort sett varje person på planeten, men det är sällan man får det uppmålat. Nu kan du reta dina kamrater och överordnade om att även de i stort sett sover i samma säng som FI!

Fredrik sa...

Ni verkar ha samma takhöjd som i vår källare.

Marra sa...

Du har rätt. Rowan Atkinson var rolig en gång, sedan blev det igenkänneshumor för hela slanten. Fyfan, vuxna människor ska inte sysselsätta sig med sånt. Iallafall inte nyktra (se jag räddade oss alla)

oj, shit. Och nu har du postat det. Nu kommer fbi undersöka allt jag nånsingjort och du kommer och att bli probad på sätt ingen normal man vill. (Kanske du är ok ändå)

Sche - Takhöjd, schakhöjd. Det är mysigt och det är varmt. Och alltid ängrar man varför man inte gick till latrinen innan. Eller tog med sig vatten.

Magnus sa...

Hahaha, du har tur, informationen som man postar här är krypterad med en sk. höggrading krypteringsalgoritm, det finns inget känt fall när någon stat eller annan knäckt just denna. Så, det kommer minst ta ett par år innan det kommer personer och frågor om dina associationer till en Mr Glantz.

Marra sa...

Herr Glantz... jag tror att det ar tyska for Herr Glans, och alla vet vi vad glans ar pa latin.

Du har just fortjanat ett nytt smeknamn i min bok.

Magnus sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Magnus sa...

Jasså! Ja, det påminner mig om en dekal jag såg i bakfönstret på en bil. "Läkare gör det med glans!"

Fler har kallat mig vid det smeknamn jag tror du tänker på, men, det är faktiskt bara tjejer under speciella förhållanden..

Frågan är vad ditt smeknamn (på ditt smeknamn antar jag) skall vara.. För att slå tillbaka på något tillbörligt sätt.. kanske, Marra Mesk? Säkert har du i din ungdom druckit mesk ur PET-flaska. Det bör även reflekteras i ditt tilltalsnamn.

En kurriosa är att Magnus Glantz även är namnet på den onde rederichefen i Rederiet.. Googla på namnet så får du träffar på både det och äkta vara.

Unknown sa...

Fan vad ni två lovebirds använder kommentarfunktionen som nått jävla förspelschatt. Jag vill läsa om krig o bitterhet o se bilder på vapen o fordon.....inte läsa om två osäkra människors internetragg.! Gör om gör rätt!

Magnus sa...

Ja, hittils endast fåtal bilder på vapen. Och vad motiverar krig bättre än riktigt koola vapen och stridsfordom. Jag har läst om att vissa Humvees utrustats med ultraljudsvapen, som skjuter ljud på lede FI och gör denne okapabel till något annat än att kanske kräkas lite.

Har ni några sådana?

Marra sa...

Har sett de vapnena pa tv med.. men sadant nytt tjafs far ju bara de som inte behover nagot. Samt att skulle vi kanna oss direkt hotande av en klar hotbild och vi har positiv identifikation sa vill man ju inte att snubben ska knalla hem och gomma sig battre nasta gang.

Och staffan.. ok, fler vapen kommer. For din skull har jag inlett en serie kortfilmer dar jag presenterar vart vapen pa 30 sekunder. Later det som om nagot herrn skulle finna av intresse??

jokke sa...

Marra, ta inte illa upp, men kortfilmssuccéerna "Chicks With Guns" blir inte lika bra om man tar bort en av ingredienserna. (Och då åsyftas inte Den Kräkande Kycklingen...)

Unknown sa...

OOohhh....gud hör bön! Korta URfilmer om vapen....jag hämtar toarullen och handkrämen...

Marra sa...

Jokke - Nu talar du ur en subjektivt perspektiv och ur en typiskt patriarkalisk heteronormativ synvinkel. Jag hoppas att vi blir kursare på genusvetenskap till våren =)

Staffan - I aim to please.

jokke sa...

:^D