måndag 13 augusti 2007

ny bild


Glamourshot av mig med min "mother deuce", .50 cal recoil operated, aircooled machinegun.

8 kommentarer:

Marra sa...

Komigen, finns ju massor att driva med i denna bilden. Bulken kan havda att de har storre i Lillarp!

Unknown sa...

Ah, det är för enkelt. Jag tror du kompenserar för något...

Rex sa...

Det är väl klart att grabben skall ha större bössa än Arnold i T2....

Nåja det är alltid kul att läsa om dina händelser där borta.

Unknown sa...

Dina bilder e ju så små. Jag får ta fram mitt förstoringsglas för att kunna se något. Blir det bättre när man klickar på den?? Ikke...då e den lika stor....besvikelsen är stor här hemma i stugan.
Förresten vill jag minnas att jag köpte en större bössa än den där mespickan i Hobbexkatalogen när jag var 11....så det så!

Magnus sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Magnus sa...

Jadu, mig känner du inte, en 28 årig snubbe från hemlandet. Staffan tipsade om din sida och så hamnade jag här. Har suttit och läst igenom alla dina inlägg i Irak nu iaf. Det känns ovanligt att läsa om innefrån kriget man sett och läst om så väldigt länge, i stort sett varje dag..

Du verkar ju sjukt sympatiskt och ha en god portion humor. När du tog upp Täppas Fågelberg som bra exempel på material mjukare än stål garvade jag riktigt gott!

Du missade inte mycket på Roskilde.. Endast under torsdagen så regnade det mer än hela festivalen -97.. vilket var rekordåret tidigare. 4 dm lera direkt utanför tältduken drev en del folk hem. Bilden av någon som flyter förbi på luftmadrass med en drink i handen höll humöret uppe.

Höjdpunkt: The Who (tighta som fan), Haizie Dixie (US Hillbilly Country-covers på AC/DC och Turboneger) och Queens of the Stoneage (tourar nya plattan, bättre live, fast det verkar omöjligt).
Flopp: Red Hot Chilli Peppers (Sågade alla sina hits vid knäna. Sjöng i osynk till musiken, fritidsgårds-skills när de skulle lajja mellan låtarna)

Hej på dig!

Fredrik sa...

Jag har nu officiellt hittat din blogg och fått läsa ikapp...allt, inlägg och kommentarer...sjukt att jag inte vetat om denna litterära mästerblogg innan. Jag kommer numera kommentera varje steg du tar...sist in är inte alltid först ut.

Under tiden jag läst igenom bloggen kom jag att tänka på hur du och jag sprang med våra groggar i låga ställningar mellan kårhuset och Väg&Vatten. Attack-kullerbytterna satt i redan då och kom väl till hands när vi sökte skydd vid "muren" halvvägs. Vad vi försökte skydda oss mot är lite mer diffust...antagligen nykterheten.

På sista tiden har jag fått slöjda rätt så mycket i huset...tanken på dig infinner sig och varför du läste Rahabiliteringsteknik och industridesign, 5 poäng för att som du så fint uttryckte det "...Man vill ju ha mer verkstadstid"

Marra sa...

Staffan - Jag ska se till att bilderna skall bli lite storre sa att du slipper anvanda senilbrillorna. Du ska alltid vara varst!

Magnus - Du har ratt, jag kanner inte dig, men det ar ok.. du ar valkommen att kasta skit och lasa omangest och bitterhet fran en modern man i ett omodernt land. Roskilde.. angesten dar ligger i att jag missat minst 3 ar irad, det ar for mycket.. regn eller inte. Jag horde att Mustasch gjorde bra ifran sig igen. "Fritidsgardsskills" - bra ord!

Scheja - Hehe, jag trodde att du visste om det genom "torsdag". jaja, det innebar bara att du fick mycket angest pa en gang. Det kurerar du bast med sodran.. och om det ar arbetsdag sa kasta dig pa rygg och spralla dig medvetslos.

Oja, jag har dig mycket att tacka. Genom att repetativt springa mellan karhuset och Vov i laga stallningar, utan att spilla en droppe - Jag minns det val. Underhallande var det + av nagon anledning. Ja, drillsergeanten trodde att jag var fd Mossad eller nagot, han hade aldrig sett ett sa taktiskt forflyttande.
Rehabteknik - jag vet mycket val att bade du och jag har anvandning av detta kunskapsberg dagligen. Fast jag maste saga att jag fyllt min falt-kvot nu. Jag ska nog ha lite mer labbtd efter detta. I ett hemligt berg i washington. Mmmm...